Чи може замовник придбати товар з постачанням партіями на Prozorro Market

09.08.2021 12:11
0
Поділитися на facebook
Поділитись

   Часто в учасників закупівель виникає питання: чи може замовник придбати товар з постачанням партіями на Prozorro Market?

   Так, це можливо! Що для цього потрібно? 

   При створенні запиту ціни пропозицій в електронному каталозі Prozorro Market замовник обов’язково має зазначити те, що отримувати товар планується партіями.

   У спеціальному полі зазначається повна інформація про особливі умови постачання – постачання партіями, постачання за різними адресами та інші нюанси стосовно поставок.

   На різних майданчиках це поле може виглядати по-різному. Воно може мати назву «умови постачання та інші примітки» або «умови оплати і доставки» або просто «примітки». Незважаючи на різну формулювання на майданчиках, призначення цього поля однакове: там потрібно вказувати всі деталі щодо умов отримання товарів. 

   До речі, якщо планується доставка партіями, ми радимо зазначати конкретний необхідний інтервал поставок, а також їхню кількість. Наприклад, регулярно 2 рази на тиждень у період з 01.09.2021 до 1.09.2022).

   В свою чергу, постачальникам рекомендуємо враховувати цю інформацію про особливості закупівлі при подачі пропозиції.

 

   Детально про алгоритм здійснення запиту ціни пропозицій та строки проведення такої закупівлі через електронний каталог Prozorro Market читайте в нашій статті: Алгоритм здійснення запиту ціни пропозицій через електронний каталог Prozorro Market”

 

  За посиланням на відповідь Мінекономіки на запит 689/2021 ви можете дізнатись про те, що окремі товари на суми до 50 тис. грн можна купити без кошика.

 

   Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України закликає замовників використовувати електронний каталог Prozorro Market як більш швидку альтернативу спрощеним закупівлям

 

   Використання електронного каталогу Prozorro Market передбачене Законом України “Про публічні закупівлі” та врегульоване постановою Кабміну №822 

 

   Детальніше про те, як користуватись електронним каталогом Prozorro Market, ви можете дізнатись із нашої статті: “Як провести закупівлю товарів від 50 тисяч гривень в електронному каталозі Prozorro Market замість спрощеної закупівлі”

 

   Також ви можете переглянути запис семінару “Як замовникам купувати через е-каталог Prozorro Market” 

 

   Джерело


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку