Про компанію

30.04.2020 15:05
0
Поділитися на facebook
Поділитись

Електронна система публічних закупівель Prozorro була створена з метою забезпечення прозорості та ефективності державних закупівель в Україні. Prozorro дозволяє здійснювати закупівлю товарів, робіт та послуг в електронному форматі, що забезпечує конкурентність та підвищує якість закупівель, допомагає уникнути корупції та зменшити витрати держави на закупівлю товарів та послуг.

Одним із акредитованих майданчиків в електронній системі публічних закупівель Prozorro є авторизований електронний майданчик “Держзакупівлі.Онлайн”, оператором якого є наша українська компанія ТОВ “Держзакупівлі.Онлайн”, що була заснована в 2013 році і з того часу успішно працює на ринку.

Ми стали однією з перших українських компаній, яка отримала дозвіл на розробку та впровадження електронної системи державних закупівель. За короткий час наша компанія змогла стати лідером на ринку електронних державних закупівель в Україні. Компанія постійно розвивається та вдосконалюється.

У 2017 році нами був розроблений зручний сервіс для електронного документообігу, який знаходиться у особистому кабінеті користувача – “Документ. Онлайн”, через який можна швидко отримувати, підписувати КЕП/ЕЦП та друкувати первинні документи.

У 2020 році наша команда ІТ-фахівців розробила онлайн-сервіс “Клієнт єдиного сервісу криптографічних операцій” (sing.dzo.com.ua) для створення електронного підпису (печатки) або перевірки електронного підпису в електронних документах.

У нас в компанії великий колектив професіоналів, які працюють на розвиток бізнесу та надання якісних послуг. Він складається з експертів з закупівель, юристів, програмістів, бухгалтерів, менеджерів з продажу та інших спеціалістів. Персонал майданчика “Держзакупівлі.Онлайн” – це єдиний організм, що працює заради досягнення результату в єдиній системі цінностей компанії.

Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку