Процедура участі у запиті ціни пропозиції спростилася

01.09.2021 11:54
0
Поділитися на facebook
Поділитись
nn (29)

   Рік тому Порядок № 822, встановлений Кабінетом Міністрів України 14.09.2020, відкрив для закупівельників альтернативу спрощеній закупівлі — закупівлі в Prozorro Market за запитом ціни пропозицій постачальників.

   Ми раді повідомити постачальникам, що з сьогоднішнього дня процедура запиту ціни пропозиції стала більш простою. Це допоможе зекономити час, а оголошення товару буде заповнюватися актуальною інформацією швидше і простіше.

   Раніше замовники надсилали постачальникам запит на відповідність ціни конкретному товару. Після цього постачальники завантажували відповідні документи, які підтверджували їхню цінову пропозицію.

  

   Тепер такі документи завантажувати не потрібно. Під час подання пропозиції система буде автоматично створювати файл у форматі PDF з інформацією, що запропонував постачальник. Ця інформація буде взята з електронних полів, заповнених ЦЗО під час додавання товарів у систему Prozorro Market.

 

   Нагадаємо, що процедура запиту ціни пропозицій проводиться у такий спосіб:

  1. В електронному каталозі замовник публікує запит на придбання товару, який йому потрібен.
  2. У відповідь постачальники надсилають свою цінову пропозицію за конкретний  товар.
  3. А далі система автоматично обирає переможця, який надав найбільш вигідну пропозицію.  

 

   Детальніше як створювати запит ціни пропозиції в Прозорро Маркет ви можете подивитись в інструкції за посиланням.

 

   Тепер, завдяки оновленій функції в системі Прозорро, постачальники можуть здійснювати процедуру запиту ціни пропозицій більш зручним та швидким способом.


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку