Подання пропозиції у Відкриті торги з публікацією англійською мовою

26.04.2024 17:18
0
Поділитися на facebook
Поділитись
шаблон

Регулюються  законом «Про публічні закупівлі» та Постановою 1178 

Закупівля проходить по таким етапам:

Для подання пропозиції перейдіть в закупівлю.

Перегляньте та підготуйте необхідні документи, які вимагає замовник.

 

В ПЕРІОД УТОЧНЕНЬ, якщо у вас виникли питання відносно вимог до тендерної документації або ж потрібні додаткові роз’яснення, можна звернутись до Замовника, для цього перейдіть у вкладку ЗВЕРНЕННЯ.

Заповніть всі поля та натисніть НАДІСЛАТИ ЗАПИТАННЯ.

В ПЕРІОД ОСКАРЖЕННЯ, якщо ви помітили якісь порушення чи дискримінаційні вимоги в тендерній документації, ви можете подати оскарження до АМКУ, для цього перейдіть у вкладку СКАРГИ.

Перейдіть СКАРГА ДО АМКУ. Як подавати оскарження дивіться за посиланням.

В розділі ВАША ПРОПОЗИЦІЯ буде вказана вартість участі в цій закупівлі. При необхідності можна поповнити баланс в кабінеті натиснувши ПОПОВНИТИ БАЛАНС.

Вкажіть в полі Цінова пропозиція вашу ціну та заповніть поле Інформація про субпідрядника, якщо він у вас є (вкажіть лише назву), якщо його немає залиште поле пустим та додайте документи.

Біля кожного документу необхідно вказувати відповідний Тип документу. В період Прекваліфікації не повинна відкриватись ціна, тому біля документів в яких міститься інформація про ціну оберіть тип Кошторис або Цінова пропозиція. Якщо тип документу був обраний інший і відбулось його розкриття Замовник повинен відхилити таку пропозицію.

В період Прекваліфікації розкриваються:

      Технічний опис предмету закупівлі

      Документи, що підтверджують кваліфікацію

      Документи, що підтверджують відповідність

В період Кваліфікації розкриваються:

      Кошторис

      Цінова пропозиція

При необхідності можна приховати документ від інших учасників, якщо в ньому міститься конфіденційна інформація. Для цього відмітьте галочку біля Конфіденційний документ та обов’язково пропишіть обґрунтування. Конфіденційною не може бути визначена інформація про запропоновану ціну, інші критерії оцінки, технічні умови, технічні специфікації та документи, що підтверджують відповідність кваліфікаційним критеріям відповідно до статті 16  закону «Про публічні закупівлі» та документи, що підтверджують відсутність підстав, установлених статтею 17 цього Закону.

Відмітьте  КРИТЕРІЇ ТЕНДЕРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ.

Після  натисніть  ЗБЕРЕГТИ ТА ПЕРЕЙТИ ДО ПУБЛІКАЦІЇ.

З’явиться інформація, що цінову пропозицію збережено.

Сплатіть за участь в закупівлі, натиснувши ОПЛАТИТИ УЧАСТЬ З БАЛАНСУ.

Погодьтесь натиснувши ОК.

Завершіть подання пропозиції підписанням, натиснувши ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ НАКЛАДАННЯМ КЕП.

Зверніть увагу! Підписання є обов’язковим для всіх, окрім нерезидентів!  

Після підписання у вас з’явиться повідомлення, що Пропозиція успішно підписана за допомогою ЕЦП.

Для перегляду документів, які були подані натисніть ПЕРЕГЛЯНУТИ.

У вас буде розділено документацію на технічну частину та фінансову, файл підпису буде в обох розділах.

Поки триває період Подання пропозиції, ви можете редагувати свою пропозицію. Для цього натисніть РЕДАГУВАТИ.

Зробіть необхідні зміни та натисніть ЗБЕРЕГТИ, після чого вкажіть код підтвердження (надходить на електронну пошту та телефон) та натисніть НАДІСЛАТИ.

Зверніть увагу! Після внесених змін потрібно обов’язково підписати пропозицію!

У випадку якщо ви не хочете приймати участь у закупівлі, або бажаєте видалити документи з системи, перейдіть в РЕДАГУВАТИ  та натисніть ВІДКЛИКАТИ ПРОПОЗИЦІЮ.

Погодьтесь натиснувши ОК.

Внесіть код підтвердження та натисніть НАДІСЛАТИ, таким чином  ваша пропозиція скасована в системі.

Після закінчення періоду ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ закупівля перейде на наступний етап ПРЕКВАЛІФІКАЦІЯ, де Замовник переглядає технічну документацію Учасників та допускає їх до аукціону. У замовника є 20 робочих днів на винесення рішення по всім учасникам.

Якщо замовник  Відхилив вашу пропозицію,  або ж Допустив учасника у якого є наявні порушення, то таке рішення можна оскаржити в АМКУ протягом 5 днів. Для цього натисніть на кнопку ОСКАРЖЕННЯ біля того учасника відносного кого подається скарга.

Після закінчення періоду ПРЕКВАЛІФІКАЦІЇ в системі буде назначено АУКЦІОН, де приймають участь лише допущені Учасники. Першим на розгляді буде Учасник з найменшою ціною.

Протягом 5 робочих днів Замовники розглядає пропозицію Учасника, якщо потрібно може продовжити термін розгляду до 20 робочих днів  обґрунтувавши таке рішення.

Після визначення Переможця у Учасника є 10 днів для завантаження документів переможця (довідки та інші документи які вимагає замовник в тендерній документації).

Для додавання документів переможця, перейдіть в розділ РЕЄСТР ПРОПОЗИЦІЙ. Навпроти вашої компанії  натисніть МОЯ ПРОПОЗИЦІЯ та додайте документи.

На цьому етапі також  є можливість оскаржити рішення Замовника, протягом 10 днів з моменту його прийняття.

В розділі ПРОТОКОЛ РОЗКРИТТЯ  натисніть ОСКАРЖИТИ  навпроти учасника рішення по якому ви хочете оскаржити. Заповніть необхідну форму: Вимогу до Замовника або скаргу в АМКУ.

Замовник заключає договір не раніше 10 днів після визначення Переможця в системі, якщо не має оскарження по його рішенню і не пізніше ніж через 20 днів з дня прийняття рішення про намір укласти договір.


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку