Зйомки для Євробачення-2022 обійдуться у 20,28 млн грн

17.01.2022 13:15
0
Поділитися на facebook
Поділитись
Дизайн без названия (6) (1)

11 січня 2022 року АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» замовило у ТОВ «Френдс Про ТВ» телепослуги на 20,28 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До літа 2022 року нададуть послуги з виробництва аудіовізуальних творів для участі України в Пісенному конкурсі Євробачення-2022, який відбудеться в Турині (Італія).

На формування довгого списку учасників Національного відбору та супутні послуги припадає 6,35 млн грн. Ще 11,88 млн грн. відведено на виробництво прямоефірної трансляції Національного відбору. Крім того, 267 тис грн. піде на створення резервної телеверсії виступу представника від України для показу під час проведення конкурсу в Італії на випадок локдауну. Постановка номеру виконавця обійдеться у 1,77 млн грн.

Постановка номеру включає ідею, сценарій, номер, образ виконавця, ескізи костюмів, сценографічне і світлове рішення, розкадровку, відео режисерського бачення, графіку.

Закупівлю провели за переговорною процедурою, бо мистецький конкурс на ці послуги виграла саме «Френдс Про ТВ» («Friends Production») продюсера Олексія Гончаренка.

Згідно протоколу засідання конкурсної комісії замовника, спершу фірма запропонувала послуги за 50 млн грн. Однак «НСТУ» запропонувала оптимізувати вартість під наявний бюджет. Фірма погодилась і зменшила вартість до 20,28 млн грн. Це зробили зокрема за рахунок зменшення витрат на айдентику, бо «НСТУ» потрібен був лише графічний пакет телеверсії без зовнішньої реклами, та на відрядження до рідного міста конкурсантів для зйомок матеріалу.

Крім того, фірма пообіцяла зменшити кошторис на аранжування пісні, якщо виконавець виявиться професійним та прийде з власним готовим аранжуванням.

В обґрунтуванні сказано, що «Френдс Продакшн» є одним з найбільших телевиробників.

 

Джерело 


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку