Запит цінових пропозицій в Прозорро Маркет

29.06.2021 11:17
0
Поділитися на facebook
Поділитись
_74855-6340

   Запит цінових пропозицій — це зручний інструмент закупівлі в е-каталозі Prozorro Market. Дізнайтеся, які вимоги щодо запиту цінової пропозиції встановлені, та як скористатися альтернативою спрощеним закупівлям.

   Що таке запит ціни пропозицій Порядок № 822, встановлений КМУ 14.09.2020 відкрив для закупівельників альтернативу спрощеній закупівлі — закупівлі в Prozorro Market за запитом ціни пропозицій постачальників. За цим механізмом можуть провести відбір постачальника та закупити товар такі замовники: 1–3 категорій — вартістю від 50 тис. грн до 200 тис. грн, 4-ї категорії — вартістю від 50 тис. грн до 1 млн грн. Увага! Запит ціни пропозицій можливий, коли у профілі товару розміщено дві і більше пропозиції від постачальників.

   Алгоритм придбання за запитом цінових пропозицій 2021 

   Щоб придбати необхідних товарів відбувається у 6 кроків. 

   Крок 1. Вибір товару Замовнику необхідно знайти профіль потрібного товару і в електронних формах з окремими полями в ЕСЗ зазначити:

  •  найменування товару;
  •  кількість товару;
  •  строк постачання, місце, спосіб постачання;
  •  умови оплати; 
  • кінцевий строк подання ціни пропозицій постачальниками. 

 

   Крок 2. Подання пропозицій постачальників

    Повідомлення про запит ціни пропозицій немає потреби надсилати. За замовника це зробить ЕСЗ. Постачальники, які представлені в категорії, отримують повідомлення про запит ціни замовника та за бажанням подають свою пропозицію.

   Крок 3. Відбір постачальника з економічно вигідною пропозицією. 

   З огляду на інформацію, зазначену в запиті ціни пропозицій, електронна система автоматично проводить оцінку пропозицій постачальників. 

   Постачальника, ціну пропозиції якого ЕСЗ визначить економічно вигідною, визначають переможцем відбору. 

   Крок 4. Підтвердження від постачальника. 

   Після того, як переможець відбору отримав повідомлення протягом двох робочих днів з дня його отримання має підтвердити ваше замовлення.

 

   Про інші два важливих кроки – звіт та укладання договору дізнайтеся у наших колег на порталі Держзакупівлі.


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку