Які кавоварки минулого року купували за бюджетні кошти на Житомирщині

29.01.2021 10:20
0
Поділитися на facebook
Поділитись
happy-tiny-people-making-coffee-french-press_74855-5871

   Напевно, в кожній організації чи компанії є справжні кавомани, але не всі можуть дозволити собі купити кавоварку, щоб насолоджуватись цим прекрасним напоєм прямо на робочому місці. Сьогодні ми розповімо, як купують кавоварки в системі електронних закупівель ProZorro.

   Проаналізувавши закупівлі кавоварок в системі ProZorro ми виявили, що  за 2020 рік є лише кілька оприлюднених звітів про купівлю кавоварок серед установ Житомирської області.

   Варто зазначити, що найперше місце серед закупівель кавоварок є Житомирська обласна рада. Організація підписала договір на купівлю Кавоварка KRUPS EA894T10 за 24 тис. 999 грн.

   Другою організацією по рейтингу, яка підписала договір на купівлю кавоварки за 17 тис. 999 грн є «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія». Варто зазначити, що кавоварку купили за рахунок державних коштів.

   Третє місце посідає комунальне підприємство «Дитяча лікарня імені В.Й. Башека» Житомирської міської ради, яке уклало договір на купівлю двох кавоварок (Philips і Delonghi) за 26 тис. 960 грн.

   Ще однією з організацій, яка придбала кавоварку Vitek за 4 тис. 999 грн є «Житомирська дитячо-юнацька спортивна школа “Авангард”».

   Окрім установ, які купували кавоварки за державні кошти є ще 2 організації, які провели закупівлі не за бюджетні кошти:

  1. Комунальне некомерційне підприємство «Обласний медичний центр психічного здоров’я» Житомирської обласної ради мало намір в грудні 2020 року купити кавомашину DeLonghi ECAM 22.110 В за 10 тис. 890 грн. Торги не відбулися через відсутність пропозицій від Постачальників.
  2.  Державна організація «Комбінат “Рекорд”» в серпні  2020 року купила кавоварку Delonghi ЕС 146.В за 2 тис. 900 грн за влашті кошти, зароблені своєю господарською діяльністю. 

 

   При написанні статті були використані матеріали: https://www.zhitomir.info


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку