Як брати участь у публічних закупівлях з дому?

03.06.2020 09:31
0
Поділитися на facebook
Поділитись
people-driving-electric-vehicles_23-2148578011

 У зв’язку з останніми подіями в Україні багато організацій працюють вдома, але, не зважаючи на це, публічні закупівлі продовжуються.

 Як же брати участь у публічних закупівлях, працюючи вдома? Зараз відповімо на декілька головних питань.

 Усі ми знаємо, що головною частиною тендерної пропозиції є усі види документів та договір.

 Якщо ви берете участь у публічних закупівлях, Ви повинні забезпечити можливість роздрукувати всю потрібну документацію. Найкраще мати принтер тому, хто має підписувати та ставити печатку (тобто керівник підприємства), а якщо ні, то потрібно буде висилати документи по електронній пошті. 

 Навіть під час роботи вдома у Вас обов’язково має бути під рукою печатка підприємства. Після того, як керівник підпише документи, Він має сфотографувати їх та відіслати людині, яка відповідає за все або сам завантажити всю документацію  до системи Прозорро.

 Заздалегідь, у Вас мають бути підготовлені усі необхідні документи для участі в публічних закупівлях. Звичайно, уся документація повинна бути відсканована та збережена на будь – якому електронному носії.

 Якщо раніше Ви вже подавали свої пропозиції у систему Прозорро, то усі документи тут збережені, та Ви без проблем зможете їх знайти.

 Деяка частина постачальників скаржаться на затримку в отриманні довідок МВС та ДФС. Але на сьогоднішній час, їх можна отримати в онлайн – режимі : МВС – https://dpvs.hsc.gov.ua, ДФС – https://cabinet.sfs.gov.ua/login.

 Це офіційні сервіси України, на яких Ви зможете отримати потрібні Вам довідки. Якщо замовник у тендерній документації вказав, що можна надати електронну довідку, замість паперової, то Ви без проблем отримаєте таку довідку, після чого завантажите її в систему Прозорро.

 Але, якщо замовник в документації не вказав  про можливість замінити паперову довідку на електронну, то Ви можете звернутись до нього з проханням зробити це.

 Також, Ви обов’язково маєте стежити за тим, щоб у вас ЕЦП/КВП були актуальні та в них не закінчились терміни дії. Ви повинні слідкувати за цим та вчасно оновити ЕЦП/КВП. Термін дії ключа можна оновити онлайн, що є дуже зручно.

 Також у Вас повинні бути незмінні реєстраційні дані (перед початком подання пропозиції все ретельно перевірити).

  Публічні закупівлі у системі Прозорро залишаються неймовірною можливістю для підприємств навіть під час роботи вдома отримувати замовлення.

 Перемагайте разом з нами!

 

 При написанні статті використані матеріали infobox.prozorro.org


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку