Вже понад 900 замовників користуються ProZorro Маркет

17.07.2020 08:58
0
Поділитися на facebook
Поділитись
friends-hugging-youth-day-concept_23-2148573735

    Вже понад 900 замовників скористалися Prozorro Market — маркетплейсом для державних замовників.

    З набранням чинності нової редакції Закону “Про публічні закупівлі” Prozorro Market набирає обертів, адже закон передбачає використання e-каталогів як один з варіантів проведення закупівель до 50 тисяч гривень.

   Через Prozorro Market вже провели понад 2 тисячі закупівель на понад 44 млн грн.

   Ризики таких закупівель для обох сторін зведені до мінімуму. Постачальник завантажує свої пропозиції в одну з категорій товарів (зараз їх 13). Замовник обирає в електронному каталозі найкращу пропозицію для себе.
Відповідальність за акредитацію постачальників і моніторинг цін бере на себе ЦЗО, замовнику лишається лише обрати. Готувати тендерну документацію теж не потрібно.

   Ще не впевнені, чи варто спробувати Prozorro Market? Детальну статистику системи можна переглянути за допомогою публічного модуля BI Prozorro.

   Щоб обрати закупівлі, проведені в Prozorro.Market, потрібно перейти на лист «Тендери/лоти» Публічного модуля аналітики ВІ і в полі «Процедура закупівлі» обрати варіант «Е-каталоги». Далі перейти на лист «Організатори». Там ви побачите замовників, які використали цю процедуру.

 

   При написанні статті використані матеріали https://www.facebook.com/dozorro.org


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку