У Києві вже найближчим часом повністю оновлять площі Перемоги та Амурську.

20.01.2021 15:33
0
Поділитися на facebook
Поділитись
woman-experiencing-cabin-fever_23-2148572364

   Розробники планують повністю оновити тротуари, острівці безпеки та встановлять велодоріжки. Вони вже працюють над моделюванням транспортних потоків і створюють картограму розподілу інтенсивності на перехрестях.

   КП «Центр організації дорожнього руху» вже оголосив тендери на розробку проектів для реконструкцій площі Перемоги та Амурської площі. 

   Вартість кожного з проєктів складає – 6 мільйонів гривень. 

   Облаштування пішохідної зони має включати: покриття з безфаскової плитки; пониження бордюрів в один рівень із проїзною частиною, водовідведення на пішохідних переходах, велопереїздах і зупинках громадського транспорту; додаткове LED-освітлення пішохідних переходів і прилеглих тротуарів у темну пору доби, щоб значно покращити видимість дороги; розробити підвищені острівці безпеки; додати антипаркувальні стовпчики та боларди; також планується звуження проїзної частини в місцях пішохідних переходів за допомогою напрямних острівців, водночас передбачається встановлення оцинкованої пішохідної направляючої огорожі.

   У частині велосипедної інфраструктури проєкт передбачає розробити велодоріжки з асфальтним покриттям, велопарковки, спеціальні світлофори для велосипедистів, розділові смуги між дорогою та велодорогою, передбачається також врахувати напрацьовані рішення сектору розвитку веломережі Департаменту транспортної інфраструктури та прив’язати велодоріжки до до існуючої і запланованої велоінфраструктури.

   Щодо громадського транспорту, мають встановити кассельські бордюри на зупинках; розробити широкі смуги для транспорту, а також планують зміцнити асфальтне покриття задля запобіганню утворення напливів на дорогах. 

 

   Тендери вже оголошені, тому Ви можете переглянути їх за посиланням на майданчику Держзакупівлі.онлайн:

   Проект реконструкції площі Перемоги 

   https://www.dzo.com.ua/tenders/8984377

   Проект реконструкції Амурської площі

   https://www.dzo.com.ua/tenders/8984222


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку