Скільки коштувало святкування Дня Києва

09.06.2021 16:21
0
Поділитися на facebook
Поділитись
Дизайн без названия (34)

   В цьому році День Києва вже вдруге пройшов в умовах карантину, а тому столична адміністрація змінила звичний формат свята. Участь у більшості заходів була платна, оскільки їх організували за рахунок приватних інвесторів. 

   Але на деякі події все ж таки виділили кошти з міського бюджету – майже 3,3 млн грн. Це приблизно на 8 млн менше, ніж минулого року. 

   Найдорожчим заходом до дня міста міг стати фестиваль електронної музики «Radioday free open air». Це один із проєктів-переможців Громадського бюджету міста, який так і не реалізували минулого року через карантинні обмеження. Цьогоріч для проведення фестивалю вже підписали угоду на 2,1 млн грн в Prozorro, однак поки його так і не провели. Будемо сподіватися, що його проведуть, коли епідеміологічна ситуація стане кращою.

   Близько мільйона гривень із міського бюджету витратили на організацію 50 Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

   Крім того, райони організовували і власні офлайн-події — спортивні, концертні та просто розважальні.

   У Печерському та Дніпровському районах за культурно-мистецьку програму заплатили 50 тис. грн і 60 тис. грн відповідно. У Шевченківському та Голосіївському районах святкування обійшлися дешевше — до 20 тис. грн.

   А як ви зазвичай святкуєте день свого міста, і яким би хотіли його бачити?

 

   Автор статті – Ярослав Пилипенко

   https://www.facebook.com/dozorro.org/photos/a.901680706629080/2277152449081892/


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку