Prozorro Market збільшив асортимент продукції медичного призначення

20.05.2021 15:15
0
Поділитися на facebook
Поділитись
woman-getting-news-about-coronavirus_74855-5961 (1)

   Нещодавно Prozorro Market збільшив асортимент продукції медичного призначення. У зв’язку з цим запрошує до співпраці постачальників таких категорій:

33696000-5 Реактиви та контрастні речовини;

44613800-8 Контейнери для відходів; 

24322510-5 Етиловий спирт;

39830000-9 Продукція для чищення (Прально-дезинфікуючі засоби).

   Ви бажаєте стати постачальником Prozorro Market? Тоді ми розкажемо, що для цього необхідно зробити. 

   Централізовані закупівельні організації ДУ “Професійні закупівлі” та ДП “Медичні закупівлі України” (ЦЗО) здійснюють відбір постачальників до електронного каталогу Prozorro Market. В електронній системі закупівель вони розміщують оголошення про відбір постачальників.

    Для того, щоб стати постачальником Prozorro Market, вам потрібно подати заявку на кваліфікацію до оголошення про відбір постачальників у категорію товарів, яку ви плануєте продавати на державному маркетплейсі. Таку заявку можна подати через кабінет постачальника на одному з авторизованих електронних майданчиків.

    Для того, щоб успішно пройти кваліфікацію, потрібно підтвердити досвід постачання товарів з тієї категорії, до якої ваша організація подає заявку. Учасник відбору може самостійно обрати найбільш зручний для себе спосіб підтвердження досвіду: 

  • 20 видаткових (або податкових) накладних; 
  • АБО 5 угод у Prozorro;
  • АБО 3 угоди з замовниками, укладені через е-каталог  – для тих, хто працював у пілотному проєкті.

    ЦЗО має розглянути заявку та оприлюднити результати кваліфікації протягом 10 робочих днів після оприлюднення заявки учасником відбору. Якщо постачальник не пройшов кваліфікацію, він може подати заявку повторно у те саме оголошення. Оголошення про відбір діє до 3-х років. Протягом цього часу постачальники можуть подавати свої заявки на кваліфікацію в електронний каталог Prozorro Market

   Для деяких категорій потрібно надати додаткові документи. Наприклад, підтвердити наявність матеріально-технічної бази та ліцензій для категорій: нафта, дистиляти та газове паливо. Також потрібно надати ліцензію на торгівлю цими товарами. Ліцензію потрібно мати, в першу чергу, тим постачальникам, які планують продавати через е-каталог фармацевтичну продукцію.

   Подача заявок та кваліфікація постачальників є безкоштовною. Постачальники Prozorro Market оплачують не участь у торгах, а комісію від суми договору:

3% від суми договору при вартості закупівлі до 50 тис. грн;

2% – до 200 тис. грн;

1% – понад 200 тис. грн.

 

   Всі оголошення про пошук постачальників

https://prozorro.gov.ua/search/catalog


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку