Поради Постачальникам, щоб не натрапити на недобросовісного Замовника

27.11.2020 08:40
0
Поділитися на facebook
Поділитись
man-discussing-his-family-with-psychologist_74855-5888

   Зазвичай у багатьох є думка, що тільки Замовники можуть натрапити на недобросовісного Постачальника, який відмовиться від підписання договору або ж після виграшу в тендері пропонує не той товар, що зазначався в договорі. Але ні, не тільки Замовники можуть натрапити на таких Постачальників, але й Постачальники, адже саме бізнес чи організація, яка пропонує свої товари першою визначає, чи хоче запропонувати свій товар тому чи іншому Замовнику.

   Тому, Постачальники, ось Вам декілька порад, які допоможуть обрати найкращого Замовника для Вашого товару:

  1. Використовуйте відкриті державні реєстри. Обов’язково перед тим, як подавати свою пропозицію перевіряйте Замовника, можливо його хочуть ліквідувати або ж можете переглянути в Єдиному реєстрі судових справ, чи там, випадково, не виступав Замовник. Це збереже Ваш час та Ваші нерви. 
  2. Знайдіть замовника в публічному модулі аналітики BI Prozorro. Це дуже зручний функціонал, за допомогою якого Ви можете обрати того Замовника, який найбільш точно підходить для Вас та Вашого товару. 
  3. Підписуючи тендерну документацію, обов’язково читайте кожен пункт. Саме тут мають бути прописані відстрочки платежів, якщо такі передбачені.
  4. Не потрібно і забувати про факторинг – передача дебіторської заборгованості третій стороні. Зазначивши певні умови в договорі інша компанія повинна буде частково чи повністю оплатити постачальнику за товари або послуги, і далі вже буде розбиратися з замовником самостійно.

   Таким чином, виконуючи прості дії Ви можете вберегти себе та свій товар від недобросовісних Замовників!

   Головне, це перевіряти Замовників за допомогою різних функціоналів, які команда Prozorro розроблює для того, щоб закупівлі були найефективнішими!

 

  При написанні статті використані матеріали https://www.facebook.com/prozorro.gov.ua

 


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку