Особливості забезпечення тендерної пропозиції. Як зазначити вимогу в ТД

11.10.2021 12:55
0
Поділитися на facebook
Поділитись
Дизайн без названия (30)

Чи обов’язково використовувати шаблон з Наказу № 2628 для забезпечення тендерної пропозиції/пропозиції?

Так! Вимоги до забезпечення пропозиції в тендерній документації мають відповідати шаблону, що наведений в Наказі № 2628.

Розроблено форму і Вимоги до забезпечення тендерної пропозиції/пропозиції, які затверджено Наказом Міністерства від 14.12.2020 № 2628 “Про затвердження форми і Вимог до забезпечення тендерної пропозиції/пропозиції” (далі – Наказ), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03.03.2021 за № 275/35897.

Оскільки Законом передбачено розроблення та затвердження форми і вимог до забезпечення тендерної пропозиції/пропозиції, Наказ є обов’язковим для суб’єктів. Більш детально ви можете ознайомитися з цією інформацією в консультації Мінекономіки.

 

Як зазначити вимогу про забезпечення тендерної пропозиції/пропозиції

Краще в тендерній документації надати форму забезпечення тендерної пропозиції/пропозиції. Так ви можете уникнути помилок щодо оформлення забезпечення учасниками не за формою. 

Форму забезпечення з Наказу №2628 ви можете завантажити за посиланням. Нагадуємо, що ця форма є обов’язковою для використання.

 

На що звернути увагу Учасників в забезпеченні пропозиції

Можна додатково прописати особливості заповнення форми забезпечення, а також – на що звернути увагу учасникам при  оформленні забезпечення (підпис уповноваженої особи представника банку (не печатка), електронна форма гарантії, а не сканована копія). Додатково можна зазначити, щоб не забували вносити інформацію щодо тендерної документації / оголошення про проведення спрощеної закупівлі. 

Бажано також чітко прописати та виділити перелік документів від банку, які має надати Учасник разом із забезпеченням пропозиції, якщо ці документи вам потрібні.

 

Автор статті – Лілія Кулик

Джерело 


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку