Новий Функціонал PROZORRO+

28.03.2022 13:20
0
Поділитися на facebook
Поділитись
1

Prozorro розробили платформу для закупівель у воєнний час

Платформу Prozorro+ розробили для того, щоб відновити український бізнес під час війни та забезпечити нашу державу усім необхідним у цей нелегкий для всіх час.

Нова платформа працює як каталог, що містить понад 100 найважливіших та вкрай потрібних категорій товарів для гуманітарних потреб країни:
– пальне,
– харчові продукти,
– тактичний одяг,
– ноутбуки та планшети,
– генератори,
– побутова хімія тощо.

Такі представники держави як державні та місцеві органи влади, військово-цивільні адміністрації та гуманітарні штаби можуть опублікувати на Платформі свій запит, обрати постачальника серед переліку та обрати найкращу пропозицію.

А відшукати найкращих підприємців з клієнтської бази Prozorro та інших платформ під конкретну потребу державним представникам допоможе команда волонтерів.

Генеральний директор ДП “Прозорро” Василь Задворний зауважує: “Найкращій армії потрібен найкращий тил. І ми бачимо велику потребу в тому, щоб адаптувати формат закупівель під потреби воєнного часу. Prozorro — це система, де вже 5 років взаємодіють десятки тисяч замовників і постачальників з усієї країни, і цю синергію дуже важливо зберегти. Але зараз на перший план виходить, з одного боку, спроможність держави швидко закривати нагальні потреби, а з іншого — можливість для бізнесу відновити свою роботу, адаптуватися до нових умов та підтримувати економіку. Платформа Prozorro+ допоможе поєднати ці дві мети”.

Участь у платформі Prozorro+ безкоштовна для всіх, тож долучайтеся до платформи! Тут будуть розміщувати свої потреби замовники з усієї країни, і ви обов’язково знайдете свого. Бізнес час відновлювати, і ця платформа надає чудову можливість.

Крім того, до платформи Prozorro+ приєднаються іноземні компанії, які будуть пропонувати важкодоступні в Україні товари. А міжнародні донори через платформу будуть готові допомогти нашим органам влади з фінансуванням гуманітарних потреб. Prozorro+ дозволить таким організаціям бачити, на що скеровується надана ними допомога.

Для того, щоб почати користуватися платформою, достатньо бути зареєстрованим на ДЗО. 

Якщо у вас виникнуть питання, як користуватись Prozorro+, можна зателефонувати своєму менеджеру. Також ми вже готуємо для вас просту інструкцію, яку опублікуємо якнайшвидше.


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку