На форумі: відповіді на запитання щодо договору

18.01.2021 11:14
0
Поділитися на facebook
Поділитись
positive-customer-evaluation_74855-5920

   Сьогодні ми відповімо на запитання про договір на форумі з публічних закупівель.

   Для того, щоб Вам було зручніше задавати нам питання, або ділитися досвідом з іншими щодо закупівель ми спеціально створили форум з публічних закупівель. 

   Ми зробили підбірку найактуальніших запитань щодо договору та відповіді на них:

   Чи повинен обов’язково переможець спрощеної закупівлі під час укладання договору про закупівлю надати інформацію про право підписання договору про закупівлю? 

   Так, обов’язково повинен. У Законі сказано, що документи мають надатися при підписанні договору, тож ви можете просити їх принести під час підписання договору, наприклад, чи надіслати перед підписанням.

   Яким чином оформити одностороннє розірвання договору, якщо таке право передбачено договором про закупівлю?

   Замовник має надіслати Постачальнику лист про розірвання договору. Це можна зробити, відправивши листа кур’єром, де потрібно буде поставити позначку про його отримання, або ж, якщо учасник ухиляється від отримання листа, тоді лист про розірвання договору можна направити поштою (рекомендованим листом з описом вкладення і повідомленням про вручення).

   Не встигли заключити договір до кінця року. Спрощена закупівля, аукціон буде 5.01.2021р. Як бути? Виходить на декілька днів залишаємося без поставщика газу.

   Можливо, Ви можете укласти додаткову угоду на 20 % до договору за попередній рік, а також може в Вас є постачальник останньої надії, якщо ви його не обрали вчасно.

   У нашої організації укладені договори на обслуговування в банку, водопостачання і послуги зв’язку кілька років тому. З банком в 2014 році, а з водоканалом — в 2013. У зв’язку зі змінами в законодавстві, що розміщувати при проведенні процедури зі звітом? Чи потрібно укладати нові договори цього року?

   Пам’ятайте, що найкращим варіантом є укладання нових договорів щорічно.

 

   А Ваші запитання на форумі Ви можете задавати тут https://infobox-forum.prozorro.org/t/dogovir


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку