Кейс закупівлі медичних масок в Прозорро Маркет

22.04.2021 19:21
0
Поділитися на facebook
Поділитись
Дизайн без названия (18)

   Сьогодні ми наведемо приклад того, як на практиці діє така умовна формула: швидкість закупівлі + конкуренція постачальників, що призводить до економії коштів = запит ціни пропозицій у Prozorro Market! Це дійсно працює і допоможе вам економити гроші та час.

   Давайте розглянемо звичайний, але цікавий кейс від Виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Нещодавно вони вирішили придбати тришарові медичні маски у Prozorro Market і подали свій запит. Свої пропозиції на цей запит подали аж 16 постачальників! 

   В результаті, міська рада придбала медичні маски за дуже вигідною ціною – 0,62 грн/шт. 

   Отже, запит ціни пропозицій у Prozorro Market дозволяє замовникам купувати засоби індивідуального захисту втричі дешевше, ніж за прямими угодами за COVID-процедурою. Для порівняння: в лютому-березні середня ціна за цією процедурою складала 2,2 грн/шт.

   Про цей досвід закупівлі в Prozorro Market розповідає Людмила Сандул з Виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

«Це була наша перша закупівля на Prozorro Market. Ми просто продивились з колегами відеоурок про електронні каталоги, і в нас все прекрасно вийшло з першого разу. Це дуже легко. Надалі теж плануємо закупівлі проводити таким чином. Маски, до речі, привезли відмінні. Раніше ми купували значно дорожче, але ці нічим не відрізняються. Всі сертифікати в наявності. Дуже задоволені»

   Отже, радимо вам зробити висновки з цього кейсу і надалі заощаджувати кошти, власний час та нерви — купуйте у Prozorro Market.

   Вдалих вам закупівель!

 

   При написанні статті використані матеріали https://www.facebook.com/prozorro.gov.ua


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку