Інформація для власників ключів від АЦСК/КНЕДП «Державна казначейська служба України»!

18.11.2020 09:23
0
Поділитися на facebook
Поділитись
woman-getting-news-about-coronavirus_74855-5961 (1)

   Відповідно до Закону України “Про електронні довірчі послуги”, починаючи з 7 листопада 2020 року потрібно використовувати КЕП і в кого ще є ЕЦП, їм потрібно замінити на КЕП.

   Згідно пункту 5 розділу VII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про електронні довірчі послуги» електронний цифровий підпис та посилений сертифікат відкритого ключа, що його підтверджує, використовуються користувачами електронних довірчих послуг, які продовжують їх обслуговувати як кваліфікований електронний підпис та кваліфікований сертифікат електронного підпису.

   Інформація для власників ключів від АЦСК/КНЕДП «Державна казначейська служба України»!

   Зауважте, для того щоб використовувати ключі, які видав АЦСК/КНЕДП «Державна казначейська служба України» відповідно до Закону України “Про електронні довірчі послуги” ключ має бути збережений на новому захищеному програмному забезпеченні. 

   Якщо Ви не знаєте, на якому програмному забезпеченні Ваш ключ, Ви можете це перевірити, перейшовши за посиланням:

   http://ca.treasury.gov.ua/Content/xPages/Certificates/FindCertificate.aspx

   Важливо! Якщо  сертифікат про програмне забезпечення ключа відсутнє , це означає, що Ваш ключ створений на старому програмному забезпечені. 

   Для того, щоб отримати сертифікат нового програмного забезпечення Вам необхідно звернутись до АЦСК/КЕНДП, для отримання нового ключа, яким Ви зможете користуватись. 


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку