Продажі через Prozorro Market: як розширити ринок збуту під час війни

05.09.2022 11:05
0
Поділитися на facebook
Поділитись
4929116

Державне підприємство «Медичні закупівлі України» запрошує постачальників фармацевтичної продукції до участі в круглому столі «Продажі через Prozorro Market: як розширити ринок збуту під час війни».

Коли: 14 вересня о 11:00;

Формат: онлайн в Google Meet;

Реєстрація: https://forms.gle/mSgcuLhAMDwiyiUb9

Посилання на захід буде відправлено на електронну адресу, яку ви вкажете при реєстрації.

Публічні замовники, відповідно до законодавства, зобов’язані здійснювати закупівлі через спрощену процедуру або е-каталог Prozorro Market, який є значно популярнішим серед лікарень.

За результатами минулого року, понад 2 тисячі лікарень активно купують в Prozorro Market. 32% усіх продажів припадає на медичні товари. Загалом у 2021 році загальна вартість медтоварів, закуплених через е-каталог, складає понад 30 млн грн.

Під час заходу будуть обговорюватись наступні питання:

  • Перспективи розвитку електронного каталогу Prozorro Market у межах реформування сфери публічних закупівель – Едем Адаманов, виконувач обов’язків генерального директор МЗУ;
  • Законодавче регулювання е-каталогів – Олександр Фесенко, керівник відділу юридичного супроводу;
  • Розширення ринку збуту для постачальників через Prozorro Market – Віталій Овсянніков, радник з питань розвитку.

Ми запрошуємо постачальників до діалогу, щоб дізнатись про ваш досвід продажів через е-каталог, допомогти з кваліфікацією та розповісти про плани розвитку Prozorro Market.

У випадку питань звертайтесь на a.kovanda@medzakupivli.com або за телефоном (099) 005 79 15, Ангеліна Кованда, фахівчиня з комунікацій.


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку