Чому змінилися дати початку аукціону?

02.03.2021 11:19
0
Поділитися на facebook
Поділитись
Подання пропозицій на Запит ціни пропозиції в Prozorro Market (2)

   Останнім часом ми все частіше стикаємося із питанням: «чому система визначає дату початку аукціону на 5-6 день після завершення прийому пропозицій? Це стосується і відкритих торгів, і спрощених/допорогових закупівель. Чому раніше аукціони призначалися наступного дня?»

 

   Відповідаємо на ваші запитання

   Взагалі аукціон призначається системою автоматично – він може бути призначений не раніше наступного дня після дня завершення прийому пропозицій. А може бути призначений і пізніше – це не виходить за рамки норми.

 

   Зараз аукціони дійсно призначаються трохи пізніше через велику кількість тендерів, в яких завершується період прийому пропозицій. Це пов’язано з тим, що наприкінці 2020 — на початку 2021 року замовники оголосили досить багато конкурентних закупівель.

 

   Нажаль, адміністратори системи не мають можливості впливати на дату призначення аукціону. Але згодом кількість оголошених закупівель у системі буде зменшуватись і аукціони будуть призначатися, як і раніше, наступного дня.

   Тож, наберіться терпіння та розуміння ситуації, а ми, в свою чергу, зробимо все задля того, щоб вам було зручніше здійснювати ваші успішні закупівлі.

 

   При написанні статті використані матеріали https://www.facebook.com/prozorro.gov.ua


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку