24 години на виправлення помилок в Тендерній пропозиції

26.06.2020 11:19
0
Поділитися на facebook
Поділитись
appointment-booking-with-woman-checking-calendar_23-2148559007

  Сьогодні ми хотіли б розповісти Вам про одне із нововведень, яке вступило в дію з 19 квітня згідно нової редакції Закону “Про публічні закупівлі”.

 Тепер Замовник може запропонувати Учаснику виправити помилки в тендерній документації. Учаснику дається всього 24 години на виправлення помилок. А зараз детальніше про те, як відбувається така процедура та яких документів вона стосується.

 Для початку, хочемо звернути Вашу увагу на декілька важливих моментів, які стосуються виправлення помилок у системі ProZorro. Для початку, потрібно пам’ятати, що функціонал на виправлення помилок діє тільки на процедури закупівлі, тобто це стосується відкритих торгів та конкурентного діалогу.

 Потрібно знати, що Учасник може виправляти помилки не у всіх документах, а тільки у тих, які:

  • підтверджують відповідність учасника процедури держзакупівлі певним кваліфікаційним критеріям, які зазначені в 16 статті нової редакції Закону “Про публічні закупівлі”
  • на підтвердження права підпису тендерної пропозиції та/або договору про закупівлю

  Якщо Замовник розглянув тендерну пропозицію Учасника та виявив невідповідність тендерної документації, то може вимагати від Учасника виправити помилки згідно тих документів, які зазначені вище.

  Замовник повинен чітко зазначити у своїй вимозі, що саме потрібно виправити. Потрібно чітко зазначити, якому пункту тендерної документації не відповідає пропозиція Учасника.

  Замовник повинен не пізніше ніж за 2 дні до закінчення розгляду пропозицій Учасників подати вимогу щодо усунення невідповідностей пропозиції та тендерної документації в електронній системі ProZorro

  Для виправлення помилок Учаснику надається 24 години, після чого він має підвантажити в систему уточнені або нові документи щодо своєї пропозиції. Після цього Замовник розглядає подані пропозиції з урахуванням виправлення помилок або без них та обирається Переможець. 

      

   При написанні статті використані матеріали infobox.prozorro.org


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку