Подання заявки в Динамічну систему закупівель

13.03.2024 14:19
0
Поділитися на facebook
Поділитись
шаблон

Відповідно до змін до Постанови №1275 в системі Прозорро розроблено відкриту рамкову угоду. Відкрита рамкова угода передбачає те, що строк кваліфікації до рамкової угоди може тривати протягом всього строку дії рамкової угоди, крім останніх 30 днів. У звʼязку з тим, що ця закупівля буде використовуватись замовниками, що будуть купувати для потреб оборони, особливістю цієї рамкової угоди є те, що частина інформації буде доступна лише замовнику та учасникам закупівлі.

Відповідно до пункту 7 Постанови проводити її можуть тільки державне підприємство Міністерства оборони України “Агенція закупівель у сфері оборони” та Департамент забезпечення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації як служби державного замовника.

Закупівля за рамковою угодою відбувається у два етапи.

На першому етапі замовник буде проводити відбір постачальників до рамкової угоди. Постачальники можуть подавати заявки на участь у кваліфікаційному відборі протягом всього періоду дії рамкової угоди, але не пізніше ніж за 30 днів до завершення строку її дії. Для оголошення другого етапу має бути подано не менше 3 заявок.

Другий етап «Тендер» буде проходити по аналогії закупівлі «Відкриті торги з особливостями» подавати свою пропозицію зможуть лише учасники яких кваліфіковано в першому етапі. Інформування про оголошення другого етапу надходитиме в кабінет та на електронну пошту.

 

Для подачі заявки до відбору перейдіть з головної сторінки у вкладку ВІДБОРИ/КВАЛІФІКАЦІЇ.

За допомогою пошукових полів ( Пошук даних: За ключовими словами, За ідентифікатором) знайдіть потрібний відбір.

Натисніть на назву відбору, щоб розглянути його детальніше.

Переглянути документи додані замовником до відбору можна в розділі  Документи.

 

Якщо виникнуть питання відносно документації відбору, у учасника є 10 робочих днів з дня оголошення на те щоб надіслати такий запит. Для цього перейдіть у вкладку ОБГОВОРЕННЯ.

Заповніть поля та натисніть НАДІСЛАТИ ЗАПИТАННЯ.

З’явиться інформація про публікацію.

Після публікації запитання буде відображатись у вкладці ОБГОВОРЕННЯ.

 

Для подачі документів, натисніть ПОДАТИ ЗАЯВКУ.

У вікні ПОДАННЯ ЗАЯВКИ оберіть файл, вкажіть назву, тип документа і натисніть ДОДАТИ  та ЗБЕРЕГТИ.

 

З’явиться повідомлення ЗАЯВКА СФОРМОВАНА. Оновіть сторінку браузера та натисніть ПОДАТИ ЗАЯВКУ.

 

Підпишіть натиснувши на ПІДПИСАТИ КЕП.

Як підписати заявку див. посилання.

Зверніть увагу! Підписання є обов’язковим!

Сформована заявка буде відображатись  у вкладці ЗАЯВКИ.

 

На етапі, коли статус ЗАЯВКУ СФОРМОВАНО є можливість редагувати – додавати чи замінювати документи (після будь-яких змін обов’язково накладаємо електронний підпис).

Завершіть подання заявки. Для цього у вкладці ІНФОРМАЦІЯ ПРО КВАЛІФІКАЦІЮ, натисніть ПОДАТИ ЗАЯВКУ.

У вікні ПОДАННЯ ЗАЯВКИ будуть відображатись всі додані документи та підпис, якщо з якихось причин  ви вирішили не брати участь або хочете скасувати свою заявку то натисніть ВІДХИЛИТИ ЗАЯВКУ, якщо ж все вірно то натисніть ПОДАТИ ЗАЯВКУ.

Зверніть увагу ! Після підтвердження заявки можливості її відкликати чи редагувати відсутня!

У вкладці ЗАЯВКИ, статус зміниться на ОЧІКУЄ РОЗГЛЯДУ.

Державний замовник розглядає пропозицію постачальника щодо її відповідності вимогам, визначеним в оголошенні, у строк, що не перевищує 10 робочих днів з дня отримання такої заявки.

Після закінчення строк розгляду заявки перейдіть у вкладку КВАЛІФІКАЦІЯ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ.

Навпроти вашої компанії буде статус  ПОСТАЧАЛЬНИКА ДОПУЩЕНО або ПОСТАЧАЛЬНИКА ВІДХИЛЕНО.

Якщо замовник вас відхилив то причину  можна подивитись Детальніше . Після відхилення учасник може повторно подати заявку на кваліфікацію.

Після кваліфікації учасників у замовника є можливість тимчасово заблокувати учасника на 90 днів або ж виключити з кваліфікації, у разі виявлення протягом строку дії рамкової угоди інформації про те, що наявні підстави для відмови в участі у закупівлі, встановлені підпунктами 1-12 пункту 47 особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178.

Якщо замовник вас заблокує або виключить з кваліфікації вам прийде повідомлення в кабінет у «Сповіщення» та на пошту, а також  в РЕЄСТРІ КВАЛІФІКОВАНИХ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ зміниться статус компанії на Неактивний або Тимчасово заблокований.

Особливістю цієї рамкової угоди є те, що частина інформації буде доступна лише замовнику та учасникам закупівлі. А саме, у відкритому доступі буде видно кількість учасників що подались та назва з кодом ЄДРПОУ. Решта інформації буде недоступна публічно. А саме, заявки, що подаються учасниками, рішення замовника тощо. 

Замовник буде бачити в особистому кабінеті всю інформацію про відбір до рамкової угоди, пропозиції учасників тощо. Учасник же буде бачити тільки інформацію про проведення рамкової угоди, свою пропозицію рішення по ній та іншим учасникам окрім їх документації


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку