Подання заявки у Відбір до Відкритої рамкової угоди

05.06.2023 11:03
0
Поділитися на facebook
Поділитись
шаблон

Відповідно до пункту 9 Особливостей здійснення оборонних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану, що затверджені Постановою КМУ №1275 від 11 листопада 2022 р (далі – Особливості) державні замовники здійснюють закупівлю речового майна (перелік яких визначений у додатку до Особливостей), вартість яких дорівнює або перевищує 200 тис. гривень, за рамковими угодами для потреб оборони.

Закупівлі за рамковими угодами відбуваються у два етапи.

На першому етапі державний замовник шляхом розміщення в електронній системі закупівель оголошення запрошує постачальників до подання ними заявок, що містять інформацію та документи щодо їх відповідності вимогам, визначеним в оголошенні. За результатами розгляду поданої постачальником пропозиції державний замовник приймає рішення про відповідність пропозиції постачальника вимогам, визначеним в оголошенні, або про виявлення невідповідностей в інформації та/або документах, що подані постачальником у пропозиції, та необхідність їх усунення постачальником відповідно до пункту 31 цих особливостей, або про відхилення пропозиції за наявності підстави, визначеної пунктом 32 цих особливостей. Про прийняте рішення державний замовник повідомляє постачальнику відповідно до цих особливостей.

Забезпечення потреби в товарах державним замовником може здійснюватися шляхом проведення відбору на весь необхідний обсяг предмета закупівлі або розподілу необхідного обсягу предмета закупівлі на кілька відборів, що проводяться одночасно. Постачальник має право одночасно подавати свої комерційні пропозиції в декілька відборів, але не більше ніж одну комерційну пропозицію в один відбір.

Подання постачальником своєї пропозиції відповідно до вимог, визначених в оголошенні, державному замовнику є акцептом рамкової угоди.

Державний замовник розглядає пропозицію постачальника щодо її відповідності вимогам, визначеним в оголошенні, у строк, що не перевищує 10 робочих днів з дня отримання такої пропозиції.

Як підписати заявку див. посилання.

Зверніть увагу! Підписання є обов’язковим!

Зверніть увагу!  Після підтвердження заявки можливості її відкликати чи редагувати відсутня!

Особливість цієї рамкової угоди для оборони ще й в тому, що не всі її етапи будуть доступні для загального доступу. А саме, у відкритому доступі буде тільки оголошення про відбір до рамкової угоди. Решта інформації буде недоступна публічно. А саме, заявки, що подаються учасниками, рішення замовника тощо. 

Замовник буде бачити в особистому кабінеті всю інформацію про відбір до рамкової угоди, пропозиції учасників тощо. Учасник же буде бачити тільки інформацію про проведення рамкової угоди та переглядати свою пропозицію та рішення замовника тільки по своїй пропозиції.


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку