Відкриті торги без застосування електронного аукціону

25.06.2023 17:14
0
Поділитися на facebook
Поділитись
Рисунок1

З 19.05.2023 відповідно до змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», а саме пункту 37 –  за обґрунтованим рішенням замовника відкриті торги можуть бути проведені без застосування електронного аукціону.

Оголошення про проведення відкритих торгів, що проводяться замовником без застосування електронного аукціону, повинно містити інформацію, визначену частиною другою статті 21 Закону (крім інформації, визначеної пунктом 11 частини другої статті 21 Закону). Дане рішення замовник може додати у довільній формі при публікації самого оголошення разом із переліком документів.

За замовчуванням закупівля буде створюватись з аукціоном, але щоб в закупівлі аукціону не було, під час її створення необхідно поставити позначку та оформити обґрунтування

Після закінчення строку для подання тендерних пропозицій розкривається вся інформація зазначена в тендерній пропозиції, крім тієї, яка визначена учасником як конфіденційна. Також розкривається інформація про ціну/приведену ціну тендерної пропозиції.

Оцінка тендерної пропозиції проводиться електронною системою закупівель автоматично на основі критеріїв і методики оцінки, визначених замовником у тендерній документації, шляхом визначення тендерної пропозиції найбільш економічно вигідною. Найбільш економічно вигідною тендерною пропозицією електронна система закупівель визначає тендерну пропозицію, ціна/приведена ціна якої є найнижчою.


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку