24 години на виправлення помилок

14.06.2023 14:20
0
Поділитися на facebook
Поділитись
Рисунок1

Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» Замовник може надати можливість Учаснику у всіх процедурах закупівлі (відкриті торги, конкурентний діалог тощо), виправити помилки в тендерній пропозиції на етапі кваліфікації переможця та прекваліфікації протягом 24 годин. 

Замовник має опублікувати повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей в електронній системі закупівель не пізніше ніж за 2 робочі дні до закінчення строку розгляду тендерних пропозицій.

На закупівлі, де триває кваліфікація (прекваліфікація) Учасників у розділі “Протокол розкриття» натисніть на кнопку «ПОВІДОМЛЕННЯ З ВИМОГОЮ ПРО УСУНЕННЯ НЕВІДПОВІДНОСТЕЙ» та «ОК».

Повідомлення про усунення невідповідностей має містити таку інформацію:

  • перелік виявлених невідповідностей;
  • посилання на вимоги тендерної документації, щодо яких виявлені невідповідності;
  • перелік інформації та/або документів, які повинен подати учасник для усунення виявлених невідповідностей.
Заповніть поле, обведене рамкою, та натисніть «ЗБЕРЕГТИ».

Учасник має завантажити уточнені або нові документи протягом 24 годин з моменту розміщення Замовником в електронній системі закупівель повідомлення з вимогою про усунення таких невідповідностей.

Замовник не може розміщувати повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей в інформації або документах щодо одного й того ж Учасника більше одного разу, крім випадків, пов’язаних з виконанням рішення органу оскарження.


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку