Як приймати участь в Аукціоні

11.06.2020 15:00
0
Поділитися на facebook
Поділитись
шаблон

Коли в системі назначається АУКЦІОН, учаснику надходить повідомлення на пошту та телефон (viber) з часом та датою проведення. Також додатково приходить нагадування в день АУКЦІОНУ на телефон (viber) з ранку та за 30 хвилин до початку. Щоб взяти участь в аукціоні перейдіть до закупівлі в зазначену дату та час. Для цього натисніть МІЙ ДЗО, НАШІ ПРОПОЗИЦІЇ.

ПОДАНІ ПРОПОЗИЦІЙ.

По назві перейдіть до закупівлі.

В середині закупівлі знайдіть посилання на аукціон.

Зверніть увагу! Переходити в аукціон потрібно за 5 хвилин до початку.

Натисніть Вхід в редукціон в якості учасника.

ВАЖЛИВО! Просимо звернути увагу, що у веб-браузерах існують обмеження на кількість одночасно відкритих з’єднань. Задля уникнення проблем із роботою під час аукціону в режимі учасника, а саме неможливості зробити ставку, рекомендуємо в одному веб-браузері відкривати тільки один аукціон. Відкриття інших аукціонів у цьому браузері може зашкодити роботі навіть у

випадку, якщо час інших аукціонів ще не настав і вони знаходяться в режимі очікування. Тобто, якщо необхідно приймати участь у декількох аукціонах

одночасно, рекомендуємо відкривати їх у різних веб браузерах. У разі, якщо користувач виконує лише перегляд аукціонів і не планує робити ставки, в одному браузері можлива робота з 6-ма відкритими одночасно аукціонами.

В разі виникнення проблем рекомендуємо негайно звернутись на гарячу лінію.

Натисніть ПЕРЕЙДІТЬ ДО РЕДУКЦІОНУ.

Ознайомтесь та погодьтесь з умовами проведення аукціону.

Після цього Ви переходите в модуль Аукціону, який знаходиться у власності держави та виключає можливість втручання в його роботу Майданчика.

В лівій верхній частині відображається відлік часу до початку Редукціону. В центрі стисла інформація про закупівлю. Вхід в Редукіон відкривається за 15 хвилин до його початку, при цьому Ви бачите напис в нижній частині

«Ви зареєстровані як учасник. Очікуйте старту аукціону».

На початку аукціону Ви побачите всіх учасників, які зазначаються підпорядковими номерами. Ваша компанія відображається як ВИ”. Учасники розташовуються за найменшою ціною в порядку збільшення. Якщо учасники мають однакову початкову ціну, то їх порядок визначається часом, коли була подана пропозиція.

Аукціон проходить в 3 раунди. До їх початку у Вас є 5 хвилин на аналіз заявок учасників.

Кожен учасник має 2 хвилини, щоб зробити свою пропозицію в порядку черги, починаючи з учасника, який має найбільшу пропозицію.

По закінченню кожного раунду Ви матимете дві хвилини перерви  для  відпочинку та аналізу нових пропозицій Учасників.

 

В лівій верхній частині Ви можете побачити відлік часу, який показує скільки лишилось до Вашої черги. В правій верхній частині – номер Раунду. Сірий годинник навпроти Учасника вказує на його чергу робити свою пропозицію.

 

Найменшу ставку система виділяє іншим кольором та пише МІНІМУМ”. За результатами кожного раунду система автоматично робить перерахунок та розташовує у наступному раунді учасників за ставкою, починаючи з найбільшої.

Коли дійде Ваша черга, навпроти напису ВИ” можна буде побачити сірий годинник. А в лівій верхній частині розпочнеться відлік часу що лишився до завершення Вашої черги подачі пропозиції. В нижній частині з’являється поле для пропозиції, де можна зробити Вашу заявку. Її розмір може бути будь-яким, але меншим за попередню на суму понад мінімальній крок зменшення, який зазначив Замовник в Закупівлі. При цьому система пропонує Вам максимальну суму пропозиції.

Зверніть увагу! Коли Ви вводите суму пропозиції переконайтесь що вона складається з чисел та не містить пробілів.

Після того, як ви ввели свою пропозицію натисніть ЗРОБИТИ ЗАЯВКУ.

Якщо все вірно, то з’явиться напис ЗАЯВКУ ПРИНЯТО.

До закінчення часу Вашої черги Ви можете змінити свою пропозицію, натиснувши кнопку ЗМІНИТИ. Після чого слід знову ввести суму пропозиції та натиснути ЗРОБИТИ ЗАЯВКУ.

Якщо Ви вже зробили пропозицію та не збираєтесь її змінювати, дочекайтесь закінчення часу Вашої черги та нічого не натискайте.

Якщо Ви не врахували мінімальний крок зменшення ціни, Ви побачите напис НАДТО ВИСОКА ЗАЯВКА. В цьому випадку слід змінити пропозицію на меншу суму, дотримуючись мінімального кроку пониження. Якщо Ви не встигли цього зробити, система врахує Вашу попередню пропозицію.

акож, якщо Ви поставте занадто низьку ціну система вас попередить, Ви побачите надпис ВИ ЗБИРАЄТЕСЬ ЗНАЧНО ПОНИЗИТИ СВОЮ СТАВКУ НА 99,99%.ВИ ВПЕВНЕНІ? Якщо Ви помилково вписали невірну ціну, то натисніть ОЧИСТИТИ, наново впишіть ціну та натисніть ЗРОБИТИ ЗАЯВКУ.

Якщо Ви вважаєте, що Ваша пропозиція кінцева та не потребує зменшення, протягом Вашої черги не робіть ніяких дій, просто дочекайтесь, коли дві хвилини сплинуть. Система зарахує Вашу попередню пропозицію.

По закінченню третього раунду Система робить перерву в дві хвилини для підсумку результатів. Ви зможете побачити назви Учасників та їхні пропозиції. Переможця (учасника з мінімальною ціною) система виділяє іншим кольором.

По завершенню АУКЦІОНУ перейдіть на закупівлю там ви матимете можливість бачити всі дані учасників, їх пропозиції та документи. В розділі ПРОТОКОЛ РОЗКРИТТЯ  учасник з найменшою ціною буде на розгляді.


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку