Державні закупівлі – це завжди просто та прозоро

26.06.2020 10:49
0
Поділитися на facebook
Поділитись
Дизайн без названия (2)

   Державні закупівлі – це завжди просто та прозоро. Система електронних закупівель є проста та вільна у користуванні. Дані, які вносяться у систему є прозорими та відкритими для всіх, що дозволяє проводити тільки чесні тендери. Будь-хто у вільному режимі може копіювати, переглядати, використовувати або ж поширювати інформацію у своїх цілях, але з обов’язковим посиланням на джерела інформації.

      Держзакупівлі мають безліч переваг, для прикладу –  це те, що закупівлі відбуваються в онлайн-режимі, а це доволі зручно та просто. Також однією з переваг є те, що у системі зберігаються усі проведені закупівлі, а отже, все відбувається чесно та прозоро. Варто відмітити те, що у систему публікується повна інформація про товар, послугу чи роботу учасника разом із укладеним договором. 

 

      Разом з нами Ви можете подавати свої пропозиції будь-де. Проводячи держзакупівлі в онлайн режимі, Ви зекономите свій час, адже Вам не потрібно буде витрачати час, для того щоб підготувати всі потрібні документи в паперовому вигляді, а все можна підвантажити у систему не виходячи з дому.

   Система електронних закупівель постійно вдосконалюється задля того, щоб зробити якнайкращий та найпростіший інтерфейс, де Ви можете подати свою пропозицію лише у декілька кліків.

  Ще однією із переваг є те, що у нас працює система підтримки професійними кол-центрами майданчиків. Вам нададуть будь-яку інформацію, а також допоможуть у вирішенні будь-яких запитань. 

  Ми працюємо над тим, щоб держзакупівлі ставали кращими та зрозумілими.

 

  Економте свій час з нами та перемагайте. 


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку