Чому вам потрібна допомога тендерного спеціаліста?

16.02.2021 14:50
0
Поділитися на facebook
Поділитись
_Косінова Катерина Ігорівна Заступник директора ТОВ _Електронні Закупівлі_, фахівець з публічних закупівель з досвідом роботи понад 8 років. (2)

   Якщо ви вирішили взяти участь у державних закупівлях, вам необхідно заздалегідь і ретельно готуватися, оскільки варто упустити, здавалося б зовсім незначну дрібницю – і ви вже опинились «за бортом», адже найголовніша проблема – це непідготовленість до участі в тендері.

   Так, в 80% випадків після кількох невдалих спроб участі у закупівлях до нашої консалтингової компанії звертаються клієнти за допомогою підготувати тендер під ключ.

   Чому потрібно звертатися в консалтингову компанію?

    Більшість керівників компаній впевнені, що підготувати документи «за списком», скласти «декілька» довідок та завантажити їх у систему електронних закупівель особливих навичок і багато часу не вимагає, тому власники наймають людину, яка має недостатній досвід роботи з тендерами, та не володіє потрібними знаннями при підготовці та участі в тендерах.

   Також, доволі часто недооцінюючи цю професію власники покладають ці обов’язки на бухгалтера, менеджера або економіста компанії, що не призводить до успішного результату.

   Хто такий фахівець з публічних закупівель?

   Професія фахівець з публічних закупівель вимагає різнобічної підготовки в області юриспруденції, економіки, діловодства і менеджменту. Ця людина повинна розбиратися в величезної кількості інформації, мати досвід практичних навичок, адже знання підводних каменів при підготовці та участі в тендері дасть вам перевагу перед конкурентами.

   Досвідченому тендерному спеціалісту потрібно володіти знаннями Закону України «Про публічні закупівлі», цивільно адміністративного законодавства, бути ознайомленим з положеннями МЕРТУ, а також постійно відслідковувати практику Антимонопольного комітету щодо оскарження публічних закупівель.

   Наявність гарної команди – необхідна умова ефективної роботи компанії

   Якими б високопрофесійними не були окремі фахівці з публічних закупівель, але вони все ж люди, їм властиво помилятися і дивитися на проблему односторонньо, натомість колективний розум підвищує якість роботи в рази.

   Ефективна робота в команді просто неможлива без хорошої комунікації між її учасниками. Дуже важлива і підтримка один одного, оскільки поодинці виконати комплексний проект досить не легко.

   Складний характер виконання роботи у сфері державних закупівель вимагає налагодженого механізму взаємодії фахівців різного рівня кваліфікації – починаючи від юристів і закінчуючи інженерами.

   Компанія «Електронні закупівлі» пишається професіоналізмом кожного працівника. Наша команда має достатній і необхідний рівень професійної компетенції в сфері публічних закупівель та здатність комплексно оцінювати складні ситуації та швидко їх вирішувати.

   Витрачайте набагато менше часу та звертайтеся до професіоналів!

   Консалтингова компанія «Електронні закупівлі» з 2015 року надає послуги з професійного юридичного супроводу тендерів будь якої складності від початку процедури до укладення договору.

   За весь час існування нашої компанії було досягнуто наступних показників:

  • 93% позитивних результатів в різноманітних юридичних ситуаціях;
  • Більш ніж 2000 перемог у тендерах;
  • Реальні відгуки від наших клієнтів на нашому сайті: ezakupivi.com

Звертайтесь до команди професіоналів!


Поділитися на facebook
ПОДІЛИТИСЬ
0

КОМЕНТАРІ

Підписка на розсилку